BRICOLAJ

Amenjare baie apartament, cu lemn, by Ionut - DIY

  • DIY
1

How to do it!

Nu sunt tâmplar, dar am descoperit lemnul odată cu venirea pe lume a copilului meu. Mai precis, odată cu momentul în care am început să-i cumpăr jucării. Fiind, poate, influențat de amintirile din copilăria mea, încă de la început am preferat să-i iau jucării din lemn.  

 

Animăluțe, mașinuțe, păpușele, am reușit să-i strâng un arsenal întreg de jucării din lemn care, atunci când îl priveam cum se juca cu ele, mă făceau, chiar și pe mine să zâmbesc. Așa că am început să mă întreb: ce lucruri din lemn aș mai putea aduce în viața familiei mele? Apoi: ce lucruri din lemn, pentru casă, aș putea crea cu mâinile mele? Inițial mi-am răspuns că nimic, apoi am început să caut tutoriale online. Și am găsit o mulțime. În procesul meu de învățare am ajuns chiar și pe niște grupuri de specialiști, pe care, atunci când mă apucam de un proiect, îmi permiteam să-i mai întreb una-alta.

 

Că veni vorba de proiecte, cea mai de suflet lucrare a mea, dar și cea mai complexă, este amenajarea unui perete din baie acoperit cu bucăți de lemn brut și o poliță mică folosită atât de decor, cât și pentru calitățile funcționale. În ceea ce privește materialele folosite, am mers pe mâna unor prieteni pe care mi i-am făcut pe grupul sus-menționat și am cumpărat de la un atelier independent. Mai exact, de la o familie de tâmplari, tată-fiu, care duce tradiția mai departe și care a fost suficient de amabilă încât să-mi dea bucățile pentru perete la dimensiunea perfectă. Aici am trișat puțin. Dar per ansamblu, procesul meu de lucru a durat în jur de 3 zile și jumătate, ultima jumătate fiind destinată lăcuirii lemnului. Ce să zic, îmi place foarte mult să-mi creez singur elemente pentru casă, iar amenajarea baii din apartament a fost de bun augur. Cumva, chestia asta, face căminul să se simtă mai plin de viață, iar familia mea este foarte încântată.

0
Aprecieri
0
Comentarii

0 Comentarii

Cele mai recente proiecte

MLM

Leroy Merlin | COMMUNITY MANAGER

- De ce am schimbat ? m-am mutat in acest apartament in 2007 si am...

   Afla mai multe
DIY

Leroy Merlin | COMMUNITY MANAGER

Eu sunt Andrei, iar plantele sunt o parte foarte importantă din viața mea. 

   Afla mai multe
MLM

Leroy Merlin | COMMUNITY MANAGER

Eu sunt Liviu și sunt programator. Prin urmare, sunt un om care stă cea mai mare parte din zi...

   Afla mai multe
DIY

Leroy Merlin | COMMUNITY MANAGER

Numele meu e Ionuț și îmi place foarte mult să lucrez cu lemnul. 

   Afla mai multe