BRICOLAJ

Amenjare baie mica, in culorile naturii, by Alina - DIY

  • MLM
1

Cautare produse

.. cautat initial gresie si faianta in culori bej / nature / lemn, la fel si mobilier de baie, dar costurile erau foarte mari (materiale si manopera). 

Am gasit pe site-ul Leroy Merlin un parchet (PVC) il gasiti aici http://bit.ly/33o2qhk care se poate pune foarte usor peste orice (fara sa mai scoti gresia) si care e recomandat pentru spatii umede (baie, bucatarie). Mi-a placut foarte mult ideea de a nu mai face « santier », de a nu mai scoate toata gresia / faianta / cada etc . Parchetul a fost pus in 2 ore. Am gasit rapid plinta asortata. Parchetul a costat 320 lei, am mai luat o folie izolatoare, plinte si coltare, inca aprox 250 lei.

 Pentru faianta am gasit solutia tot la Leroy Merlin, vopseaua OSKAR direct pe faianta, o gasiti aici< http://bit.ly/2Nk3v4k. Aici exista putine nuante dar bej-ul ales a fost relativ ok. Partea de sus a peretelui am vopsit-o verde. Aici nu am fost multumimta deloc de nuanta care a iesit la mixare. A fost mult diferita de cea prezentata pe mostrar. ☹

2

Finalizare proiect

Vopseua a prins pe faianta foarte bine, dintr-o singura mana. Au fost locuri in care nu prindea si am degresat cu spirt. A prins foarte bine si pe coltarele de plastic. Am consumat 4 cutii x 37 lei, aproximativ 150 lei pentru o baie mica de baie de aprox 6 mp. 

 

Am mai luat 2 trafaleti mici. Am schimbat vasul WC – Sensea (de ceramica, cu capac inclus) – http://bit.ly/33m2BtNun pret foarte bun pentru calitatea produsului Mobila de chiuveta si oglinda le-am colat cu autocolant care imita lemnul, 2 role – 50 lei, comandate de pe un site de autocolant. Mi-a placut ca exista sute de culori, nunante si modele. 

Am mai pus 2 tablouri pe care le aveam in casa prin alte locuri si o perdea de baie cam scumpa (70 lei) tot de la Leroy Merlin, dar foarte potrivita ca si design / culori cu conceptul de Natura Zen. Intr-o zi si jumatate am avut o baie noua si ZEN cu mai putin de 1500 lei. - Cat a durat 1,5 zi 

Gasiti pe site-ul lor mai multe idei despre stiluri -https://www.leroymerlin.ro/stiluri

0
Aprecieri
0
Comentarii

0 Comentarii

Cele mai recente proiecte

MLM

Leroy Merlin | COMMUNITY MANAGER

- De ce am schimbat ? m-am mutat in acest apartament in 2007 si am...

   Afla mai multe
DIY

Leroy Merlin | COMMUNITY MANAGER

Eu sunt Andrei, iar plantele sunt o parte foarte importantă din viața mea. 

   Afla mai multe
MLM

Leroy Merlin | COMMUNITY MANAGER

Eu sunt Liviu și sunt programator. Prin urmare, sunt un om care stă cea mai mare parte din zi...

   Afla mai multe
DIY

Leroy Merlin | COMMUNITY MANAGER

Numele meu e Ionuț și îmi place foarte mult să lucrez cu lemnul. 

   Afla mai multe