BRICOLAJ

Amenajare terasa casa, in mod creativ, by Andreea - DIY

  • DIY
1

Finalizare proiect

Mă bucur foarte mult când îmi iese un perete perfect alb, dar iubesc să mă joc cu culorile. Încă din copilărie am fost învățată să mă implic în treburile casei și, fiind crescută de bunici, tradiția de a vopsi în fiecare primăvară mi-este foarte cunoscută. Atunci, față de acum, opțiunile nu erau așa multe, ba chiar aș putea spune că întotdeauna era una singură: varul stins. Sau, mai științific spus: hidroxid de calciu. Bine, pe vremea aia, tot ce știam era că nu trebuie să stau aproape de găleata în care bunicul punea varul la bolborosit. Apoi eram foarte fericită să mă agăț de-o bidinea și să încep cel mai important moment al curățeniei de primăvară. 

 

 

Astăzi, sunt experta familiei în materie de vopseluri și combinații de culori. Cea mai recentă realizare cu care vreau să mă laud este noul look pe care i l-am oferit verandei casei mele. Pisicul, Cezar, a venit ca bonus. Pentru că voiam neapărat o combinație de trei culori, am început prin a căuta inspirație. Am rămas la niște opțiuni foarte populare în 2013, 2014 și 2017, anume, culorile anilor respectivi, setate de Pantone: Emerald, Radiant Orchyd și Greenery. Adică violet și două nuanțe de verde. Sunt convinsă că specialiștii ar contrazice puțin nuanțele, dar eu sunt foarte fericită cu ce a ieșit. 

 

Suprafețele pe care am lucrat m-au ajutat destul de mult, pentru că nu erau afectate de rugină sau umezeală, ci doar de lipsă de culoare. Toată acțiunea de amenajare terasa, de la curățat scândurile de lemn și celelalte elemente din metal până la vopsit și găsit un aranjament cât mai firesc, mi-a luat 2 zile. Nu e mult având în vedere că, de fiecare dată când ies în fața casei, dau de o oază cu plante care îmi bucură ochii și mintea. Serios, vă recomand culorile!

2

test 12

descriere

0
Aprecieri
0
Comentarii

0 Comentarii

Cele mai recente proiecte

MLM

Leroy Merlin | COMMUNITY MANAGER

- De ce am schimbat ? m-am mutat in acest apartament in 2007 si am...

   Afla mai multe
DIY

Leroy Merlin | COMMUNITY MANAGER

Eu sunt Andrei, iar plantele sunt o parte foarte importantă din viața mea. 

   Afla mai multe
MLM

Leroy Merlin | COMMUNITY MANAGER

Eu sunt Liviu și sunt programator. Prin urmare, sunt un om care stă cea mai mare parte din zi...

   Afla mai multe
DIY

Leroy Merlin | COMMUNITY MANAGER

Numele meu e Ionuț și îmi place foarte mult să lucrez cu lemnul. 

   Afla mai multe