BRICOLAJ

Confectionare cutii depozitare, de bucatarie, de catre Liviu - DIY

  • MLM
1

Cum am facut

... la un laptop și tastează. 

Îmi place ce fac, dar chestia asta mă face să simt foarte mult nevoia de a lucra ceva cu mâinile, de a munci pentru a produce ceva palpabil. Așa am ajuns la bricolaj și DIY, în urmă cu niște ani buni în care am tot confecționat singur lucruri. Bineînțeles că, la început, îmi ieșeau doar chestii nefuncționale. M-am și încăpățânat să învăț chiar singur. Inițial, am vrut să fac asta mai mult ca pe un hobby care să mă destindă la fel de mult precum meditația, de pildă. Și așa am făcut, până când chiar am început să învăț cum să recondiționez un scaun foarte vechi sau să-mi confecționez mici obiecte decorative în stil steampunk. Însă cel mai recent lucru pe care l-am făcut nu este deloc complicat, dar este foarte practic și, prin urmare, vă recomand ideea, cutii depozitare, de bucatarie.

 

 

Este vorba de un colț de depozitare, foarte drăguț și aerisit, pentru bucătărie. Cum stau singur, am reușit să-mi țin bucătăria suficient de goală, mai ales în ceea ce privește vesela și alte ustensile. Prin urmare, mi-am dat seama că nu am nevoie de toate dulapurile și mobila de bucătărie, și că așa aș putea să câștig niște spațiu în plus. Așa că m-am apucat să desenez pe foaie un soi de schiță (m-am simțit puțin designer de interior) pe care am adus-o la viață cu destul de multă muncă (deși e posibil să nu se vadă chiar așa). De ce? Pentru că mi-am confecționat singur lădițele. Da, puteam să le cumpăr, dar am preferat să transform asta într-un proiect de câteva săptămâni bune. Am norocul să stau la casă, unde am și o curte pe care am transformat-o într-un loc de joacă pentru ”bricolajorul” din mine.

2

Ce produse am folosit!

Așa cum spuneam, rezultatul este unul aerisit, dar foarte practic și drăguț. Materialele pe care le-am folosit le-am luat de la Leroy Merlin și le-am prelucrat cu ustensilele pe care le aveam deja. 

Aici gasiti un produs asemanator din site: http://bit.ly/2Ch9nFh

Per total, sunt foarte mulțumit de ce a ieșit și vă recomand oricând să vă apucați de asta. Bricolajul este magic.

0
Aprecieri
0
Comentarii

0 Comentarii

Cele mai recente proiecte

MLM

Leroy Merlin | COMMUNITY MANAGER

- De ce am schimbat ? m-am mutat in acest apartament in 2007 si am...

   Afla mai multe
DIY

Leroy Merlin | COMMUNITY MANAGER

Eu sunt Andrei, iar plantele sunt o parte foarte importantă din viața mea. 

   Afla mai multe
MLM

Leroy Merlin | COMMUNITY MANAGER

Eu sunt Liviu și sunt programator. Prin urmare, sunt un om care stă cea mai mare parte din zi...

   Afla mai multe
DIY

Leroy Merlin | COMMUNITY MANAGER

Numele meu e Ionuț și îmi place foarte mult să lucrez cu lemnul. 

   Afla mai multe